Københavns pétanque Klub præsenterer
Det 35. København Åben 2018
Pétanquefestival på Islands Brygge

Sidste weekend i august hvert år.
Doubleturnering lørdag den 25. august
Tripelturnering søndag den 26. august

Street kitchen, musik, øl fra fad og petanque i lange baner

Find vej

Siden 1983 har København Åben haft deltagelse af topspillere fra det meste af Europa og nordafrika. Det er en international pétanque turnering, men det er også en turnering for alle. På Bryggen møder hajen nybegynderen og stjernen vandbæreren. Men du kommer til at møde spillere på dit eget niveau. Mød op og vær med eller kom forbi og kig på.

Turneringer og tilmelding

Lørdag afholdes København Åben Doubleturnering. Søndag afholdes København Åben Tripleturnering. Begge turneringer spilles med indledende 4-holdspuljer. Det bedste hold fra puljekampene går videre i A-turneringen, de to næste går i B-turneringen og sidste hold i C-turneringen.

For at få plads i hovedturneringen kræves forhåndstilmelding både lørdag og søndag senest den 24. august eller indtil turneringerne er fyldt op. Af praktiske årsager har vi besluttet at stoppe doubleturneringen ved 256 tilmeldinger og tripleturneringen ved 128 tilmeldinger.


Tilmeld hold / Anmäld lag                Vis tilmeldte hold / anmälda lag


Hvis man ikke er forhåndstilmeldt er der stadig en chance for at man kan komme med i hovedturneringen. Så vidt muligt bestræber vi os for at ingen går forgæves. Desuden vil der være flaskespil begge dage fra frokosttid.

Hvad koster det?

Doubleturneringen koster 160 kr. pr. hold.
Tripleturneringen koster 240 kr. pr. hold.
Flaskespil koster 25 kr. pr. spiller.

Indskrivning og lodtrækning til Double- og tripleturneringerne starter begge dage kl. 8:00.

Turneringen starter når indskrivningen er overstået - typisk mellem kl. 9:15 - 9:30.Adresse: Islands Brygge 33 ud for Halfdansgade.

Metro-stationen Islands Brygge er kun 600 meter væk!

Vejret

Danmarks Meterologiske Institut

Ja, husk badetøj, der er badeanstalt ved banerne.