Københavns pétanque Klub præsenterer
København Åben 2019
Pétanquefestival på Islands Brygge

Sidste weekend i august hvert år.
Double og juniorturnering lørdag den 24. august
Tripelturnering søndag den 25. august

Street kitchen, musik, øl fra fad og petanque i lange baner

Find vej

Siden 1983 har København Åben haft deltagelse af topspillere fra det meste af Europa og nordafrika. Det er en international pétanque turnering, men det er også en turnering for alle. På Bryggen møder hajen nybegynderen og stjernen vandbæreren. Men du kommer til at møde spillere på dit eget niveau. Mød op og vær med eller kom forbi og kig på.

Turneringer og tilmelding

Lørdag afholdes København Åben Doubleturnering. Søndag afholdes København Åben Tripleturnering. Begge turneringer spilles med indledende 4-holdspuljer. Det bedste hold fra puljekampene går videre i A-turneringen, hold med kun én sejr går i B- eller BB-turneringen. Hold uden sejre i puljekampene går i C-turneringen.

Lørdag afholdes ligeledes en doubleturnering for juniorer. Juniorhold betaler halv pris, men spiller med i den åbne turnering. Udover at juniorer kan vinde præmier i den åbne turnering kan de ligeledes vinde juniorpræmier. De to bedst placerede juniorhold mødes i en juniorfinale.

For at få plads i hovedturneringen kræves forhåndstilmelding både lørdag og søndag senest den 23. august eller indtil turneringerne er fyldt op. Af praktiske årsager har vi besluttet at stoppe doubleturneringen ved 256 tilmeldinger og tripleturneringen ved 128 tilmeldinger.


Tilmeld hold / Anmäld lag                Vis tilmeldte hold / anmälda lag


Tir de précision (skudkonkurrence) starter lørdag kl. 10. Tilmelding på dagen. Førstepladsen vinder 60%, andenpladsen 20% og tredjepladsen 10% af den indbetalte spillesum. Endelig er der flaskespil begge dage fra frokosttid.

Hvad koster det?

Hovedturneringerne koster 85,- kr. per spiller.
Skyttekonkurrence koster 80 kr. pr. forsøg.
Flaskespil koster 15 kr. pr. spiller.

Indskrivning og lodtrækning til Double- og tripleturneringerne starter begge dage kl. 8:00.

Turneringen starter når indskrivningen er overstået - typisk 9:00 - 9:30.Adresse: Islands Brygge 33 overfor Halfdansgade.
Gratis parkering syd for Sturlasgade, hvilket er ca. 5 minutters gang fra hvor vi spiller.

Metro-stationen Islands Brygge er kun 600 meter væk!

Overnatning

danhostel.dk 10-15 min. gåtur væk.
Bellahøj Camping 10-15 min. biltur væk.
Copenhagen Camping 15-20 min. biltur væk.

Vejret

Danmarks Meterologiske Institut

Ja, husk badetøj, der er badeanstalt ved banerne.