Mig og mine nye kugler


En ny, reviderede udgave af Lars Refns bog om pétanque "Mig og mine kugler" udkom 1. okt. 2004. Den reviderede bog indeholder 24 ekstra sider og bl.a. de internationale regler for pétanque og nyt guf for pétanquefolket.

Den navnkundige Carreauline Pointé har skrevet denne smukke tekst til bogens omslag.

"I denne rigt illustrerede bog kan du læse alt om det franske kuglespil pétanque. Om spillet og dets historie. Om hvordan du vælger kuglerne og kaster med dem. Hvordan man spiller kampe og lægger taktik, og ikke mindst, hvordan man vinder. Hvordan man anlægger en pétanque bane og arrangerer en rask lille turnering. Her er fif og fiduser og en lille parlør til det franske. Her er en sang, lidt om doping og de komplette internationale regler.

Bliver du sulten undervejs, er der opskrifter på både aperitif, forret, hovedret og dessert. Alt sammen krydret med personlige anekdoter og beretninger fra forfatterens liv med sine kugler.

Tegneren Lars Refn er en af dansk pétanques pionerer. Han var med til at bringe spillet til landet, var med til at stifte Dansk Pétanque Forbund, har repræsenteret Danmark ved verdensmesterskaberne i pétanque og været formand for København pétanque Klub. I sit civile liv er han bladtegner bl.a. på Nyhedsmagasinet Ingeniøren."


Mig og Mine Nye Kugler koster beskedne 138,- kr.

Bogen kan rekvireres direkte hos Lars Refn
E-mail: lr@ing.dk
Tlf.nr.: 3336.2218 eller 3617.2494

Georges Brassens "Une partie de pétanque"