Velkommen til København Pétanque Klub (KPK)

København Pétanque Klub holder til i Enghaveparken på Vesterbro i København. Mellem april og september spiller vi hver onsdag fra ca. kl. 15 ved vores klubhus ved hovedindgangen til Enghaveparken 100 meter fra Metroen. Alle er velkomne til at komme forbi og prøve.

Sofie, Marie og Katrina blev i 2021 danmarksmestre i dametriple. Det var en stor overraskelse, at holdet kunne gå hele vejen og slå de bedste. Det gav genlyd i dansk petanque. Både i semifinalen og i finalen slog de hold fra Brabrand. Ud over at være de bedste på dagen var holdet også meget stilfuldt klædt, og man var ikke i tvivl om at de var et hold, når de lyste op på banerne.

Tillykke fra klubben, vi er stolte af at I spiller i KPK.

København Pétanque Klubs vinder i 2021 sølv i henholdsvis elitedivision og anden division i landsturneringen for klubhold. Landsturneringen for klubhold er Dansk Petanque forbunds flagskib og vi har alt mulig grund til at være stolte af resultaterne.

Når vejret er godt mødes vi ofte spontant ved klubhuset eller rundt omkring på Københavns pladser. Det foregår typisk ved at vi kontakter hinanden via vores e-mail distributionsliste SkalViSpille@kpk-petanque.dk eller vores Facebook gruppe. Skriv til ulrik@loye.eu hvis du ønsker at komme på distributionslisten - det er en åben liste og du behøver ikke være medlem af klubben for at komme på.

Klubben blev stiftet i 1983, og er en af de ældste petanqueklubber i Danmark. Vi er i dag ca. 60 spillere i klubben, og tæller 11 forskellige nationaliteter.

Vi deltager i landsturneringen under Dansk Petanque Forbund (DPF), hvor vi p.t. deltager med hold i Elitedivision, 2. division og Danmarks Serien.

Vores spillere deltager i løbet af sæsonen i mange turneringer primært i Danmark, men også i udlandet.

Klubben begynder og afslutter sæsonen med egen åbnings- og afslutningsturnering. Derudover afholder vi klubmesterskab i både triple, double og single. Det er også muligt at spille onsdag aften på hyggeplan, hvilket mange spillere benytter sig af.

Hvert år i den sidste weekend i august afholder vi en af Nordeuropas største petanqueturneringer. Det er en turnering med et højt sportsligt niveau samtidig med at der er en god festival stemning. Både elite- og hyggespillere deltager i turneringen. Vi har typisk omkring 250 doublehold og 120 triplehold. Se her mere information om København Åben.

Klubbens bestyrelse består af 5 medlemmer. Se her klubbens bestyrelse.

For information om medlemskab og kontingent. Se her.