Velkommen til København pétanque Klub (KpK)

København pétanque Klub holder til i Kongens Have i centrum af København. Mellem april og september spiller vi hver onsdag fra ca. kl. 16 foran H.C. Andersen statuen. Alle er velkomne til at komme forbi og prøve. Desuden spilles der på petanquebanerne på Islands Brygge mandag eftermiddag samt ved Hesten & Løven i Kongens Have om søndagen fra omkring kl. 13.

Når vejret er godt mødes vi ofte spontant rundt omkring på Københavns pladser. Det foregår typisk ved at vi kontakter hinanden via vores e-mail distributionsliste SkalViSpille@kpk-petanque.dk eller vores Facebook gruppe. Skriv til ulrik@loye.eu hvis du ønsker at komme på distributionslisten - det er en åben liste og du behøver ikke være medlem af klubben for at komme på.

Klubben blev stiftet i 1983, og er en af de ældste petanqueklubber i Danmark. Vi er i dag ca. 60 spillere i klubben, og tæller 11 forskellige nationaliteter.

Vi deltager i landsturneringen under Dansk Petanque Forbund (DPF), hvor vi p.t. deltager med et hold i Elitedivision. I 2016 vandt klubben bronze i elitedivisionen, hvilket er det officielle Danmarksmesterskab for klubhold under Danmarks Idræts Forbund.

Vores spillere deltager i løbet af sæsonen i mange turneringer primært i Danmark, men også i udlandet.

Klubben begynder og afslutter sæsonen med egen åbnings- og afslutningsturnering i Kongens have. Derudover afholder vi klubmesterskab i både triple og double. Det er også muligt at spille onsdag aften på hyggeplan, hvilket mange spillere benytter sig af.

Hvert år i den sidste weekend i august afholder vi en af Nordeuropas største petanqueturneringer. Det er en turnering med et højt sportsligt niveau samtidig med at der er en god festival stemning. Både elite- og hyggespillere deltager i turneringen. I 2016 havde vi 251 doublehold og 110 triplehold. Se her mere information om København Åben.

Klubbens bestyrelse består af 5 medlemmer. Se her klubbens bestyrelse.

For information om medlemskab og kontingent. Se her.